Kutatók Éjszakája - 2017. szeptember 29. péntek

A regisztráció elkezdődött, programjaink már elérhetőek! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Az Európai Bizottság által 2005-ben életre hívott Kutatók Éjszakája programsorozat – melyben hazánk mellett 33 ország, több mint 300 városa vesz részt – Európa és Magyarország legnagyobb tudománynépszerűsítő rendezvénye.

Győr-Moson-Sopron megyében első és egyedüli középiskolaként a Soproni Széchenyi István Gimnázium csatlakozott a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozathoz. Így a gimnázium 2017. szeptember 29-én, pénteken, tartalmas és színvonalas programokat kínál Sopron város és környéke közönsége számára. Lesz miből válogatni! 27-féle programot valósítunk meg (melyek több mint 100 alkalommal ismétlődnek az este folyamán), melyekben az óvodásoktól a nyugdíjas korosztályig várjuk ingyenes programokkal vendégeinket. 

Programjaink előzetes bírálat nyomán kerülnek bemutatásra, melyben kiváló tanáraink mellett tehetséges diákjaink is főszerepet kapnak. Az iskolánk termeiben és Sopron belvárosában zajló eseményekre több száz érdeklődőt várunk. Bemutatásra kerülnek a gimnáziumban zajló – sokszor nemzetközi elismerést kivívó – kutatások, melyeket örömmel tárunk a nagyközönség elé!

A programok többsége előzetes regisztráció nélkül, szabadon látogatható. Néhány programunk azonban regisztrációhoz kötött (a korlátozott férőhelyek miatt), érdemes mihamarabb jelentkezni! Az esemény honlapján - egy egyszerű regisztráció után - biztosíthatja helyét. 

Szeretettel várjuk a családokat, az általános-és középiskolás korosztályt, szülőket, nagyszülőket, baráti társaságokat, egyszóval mindenkit, aki kíváncsi gimnáziumunk "kutatóira"!

Részletes program és jelentkezés itt: http://www.kutatokejszakaja.hu/2017/esemenynaptar/index.php?menu_id=4&hely=418

A Főszereplőkről itt olvashat: 

http://www.kutatokejszakaja.hu/2017/foszereplo/index.php?menu_id=5&hely=418&n=Soproni%20Sz%E9chenyi%20Istv%E1n%20Gimn%E1zium

Simon György

2017.09.11.

« vissza