Tankönyvrendelés - tankönyvosztás

Változások!!!

Tisztelt Szülök!

Változás történt a tankönyvek rendelésével kapcsolatban. Az 1265/2017. (V. 29.) Korm. határozat értelmében a 2017/2018-as tanévben a 7. 8., és 9. évfolyam tanulói ingyenesen kapják meg tankönyveiket.

Ez a három évfolyam tehát az iskolai könyvtár állományából fogja megkapni a tankönyveit. Lesznek köztük már használt vagy esetleg idén vásárolt új könyvek, de mindenképp tudni kell azt, hogy ezeket a tankönyveket a tanév végén le kell majd adni az iskolai könyvtárba. A tankönyvekbe beleírni, aláhúzni-, kiemelni a szöveget nem lehet. (Kivétel a munkafüzetek, munkatankönyvek (pl. nyelvkönyvek), ezeket nem kell év végén leadni, ezekbe beleírhat a diák!!) Tanév elején pontos információt fognak kapni a diákok arról, hogy mely könyvekbe lehet beleírni, ill. melyekbe nem.

Az idén beiratkozó diákok közül többen nem kérték az iskola által biztosított ingyenes tankönyveket. Ők erről nyilatkozatot írtak alá a beiratkozáskor. Tehát nekik maguknak kell gondoskodni arról, hogy legyen tankönyvük a 2017/18-as tanévben. Az iskola nem rendel számukra könyvet!! Számukra fontos információ, hogy aug. 1. után megvásárolhatják a szükséges tankönyveket a KELLO Webshop-ban. http://webshop.kello.hu/  Vagy beszerezhetik könyvesboltban, volt diákoktól, vagy bármely más forrásból. Fontos, hogy mindig a megfelelő könyvet szerezzék be (kiadói kódot kell figyelembe venni)!!

Az egyes osztályok tankönyvlistáját lent találják. A nyelvkönyveknél csak azokat a könyveket vegyék meg, amelyik nyelvet a 2017/18-as tanévben tanulni fogja a diák! (A listák az osztály egészére vonatkozó nyelvkönyveket tartalmazzák, minden nyelv könyvét!)

A 10., 11. és 12. évfolyamokon nincs változás a tankönyvrendeléssel kapcsolatban.

A tankönyvosztás szeptember 1-én lesz!

Információ, segítség kérhető: szeberenyia@gmail.com e-mail címen

7.a tankönyvlista

7.b tankönyvlista

9.c tankönyvlista (természettudományos osztály)

9.d tankönyvlista (általános tantervű osztály)

9.ny tankönyvlista (nyelvi előkészítő osztály)

2017.09.27.

« vissza